Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Edmonton stadig med på ICS kalenderen

IndyCar
Series  

13/12/09 

Trods problemer med økonomien, så ser det ud til at Indy Car Series løbet i Edmonton i Canada, stadig vil være med på Indy Car Series kalenderen for 2010. Byrådet i Edmonton har besluttet at gå og garantere for økonomien til løbet der som i de to seneste sæsoner, igen skal køres på en bane anlagt i Edmonton City Centre lufthavnen. Måske lidt et sats i disse tider. Løbet har givet underskud i de to seneste sæsoner.
 

Edmonton City Centre Airport vil også i 2010 lægge underlag til et ICS løb. Det har byrådet i Edmonton vedtaget. Trods underskud på 5,3 milloner dollars i 2008 og 3,9 millioner i 2009, så vil byrådet garantere for et eventuelt underskud i 2010.

Byrådet har dog taget beslutningen udfra at underskuddet er blevet mindre, og at løbet efterhånden begynder at trække rigtig mange tilskuere til byen. Og ikke nok med det. Byrådet besluttede også at man laver en 3 årig aftale med ICS organisationen om afholdelse af løbet. 2010 løbet vil blive kørt d. 25. juli. En uge efter det tilsvarende løb i Toronto.

Dons

Læs mere om:
  • Edmonton
  •