Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Priser til Gabriele Tarquini

WTCC 
13/12/09 

Gabriele Tarquini der sikrede sig sit verdensmesterskab i den sidste afdeling af World Touring Car Champions mesterskabet, er i ugens løb blevet hædret ikke mindre end 2 gange, ja næsten 3 gange. Fredag afholdte FIA deres afsluttende gala, hvor diverse vindere blev endelig kåret og fik overrakt deres priser.
 


(Foto: FIA Press)

Gabriele Tarquini har efter en hård sæson fået del i pokaluddelingerne rundt omkring. Ikke nok med at Gabriele Tarquini selvfølgelig fik pokal for at vinde verdensmesterskabet i WTCC. Han var også med til at vinde verdensmesterskabet for konstruktører i WTCC, hvor han jo kørte for SEAT, der tog den titel.

Det italienske motorsportsmagasin, Autosprint, har lige uddelt en række priser. Også her var Gabriele Tarquini at finde, idet Autosprint tildelte ham magasinets hovedpris - den gyldne hjelm. En flot sæson for Gabriele Tarquini.

Dons

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  •