Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Mattias Ekström til NASCAR?

NASCAR 
12/12/09 

Rygterne løber vildt i øjeblikket. Mattias Ekström som har kørt for Audi i DTM serien i Tyskland og som har vundet 2 mesterskaber der, bliver rygtet til USA til deltagelse i NASCAR. Angiveligt er det hans personlige sponsor Red Bull der har fingeren med i spillet. Red Bull har deres eget team i NASCAR og det er her man vil putte Mattias Ekström ind i en af bilerne. Ifølge rygterne er Mattias Ekström blevet tilbudt et meget stort pengebeløb for at køre i NASCAR.
 

Rygterne svirrer i øjeblikket. Det er der for så vidt ikke noget unormalt på denne årstid. Det er her kørerkontrakter bliver indgået eller forlænget. En af hovedpersonerne i øjeblikket er svenske Mattias Ekström. Han bliver rygtet til NASCAR og det skulle angiveligt være hans personlige sponsor Red Bull der skulle støtte ham i dette.


Er den dobbelte DTM mester på vej til NASCAR?
(Foto: Natascha Theisen)

Audi som Mattias Ekström har kørt for i flere sæsoner og for hvem han har vundet 2 DTM mesterskab hos, har endnu ikke offentliggjort deres planer for Mattias Ekström. Det eneste vi endnu ved er at Tom Kristensen er stoppet i DTM, og at Olivier Jarvis erstatter ham i bilen. Der udover er der endnu ikke kommet andre ting frem.

Mattias Ekström har tidligere ved enkelte lejligheder udtrykt interesse for NASCAR racing, og nu rygtes han til anden side af Atlanten. Det er angiveligt Red Bull som har deres eget team i NASCAR som vil indsætte ham der. Der er absolut intet af- eller bekræftet i dette, men rygterne vil vide at Mattias Ekström er blevet tilbudt et meget stort millionbeløb for at køre i NASCAR. NASCAR er den serie i USA som så absolut har den største succes og mediebevågenhed. Dermed findes der også ret store penge i serien. Og måske det kan være med til at lokke Mattias Ekström over dammen.

Dons

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  •