Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Stilhed før stormen hos Polestar Racing

Swedish
Touring Car
Championship 

12/12/09 
Yokohama

I det svenske er man så småt gået i gang med forberedelserne til den kommende 2010 sæson. I hvert fald når det gælder STCC. Der er dog visse ting man skal tage højde for. I 2010 skal STCC køre sammen med den danske DTC serie ved flere lejligheder. Tilsyneladende er det endelige tekniske reglement ikke helt på plads, og det får Polestar Racing til at tage den lidt med ro. Efter 2 titler i 2009 ønsker man at være velforberedte til næste sæson.
 

Polestar Racing kører med Volvo biler. Efter at man hængte lidt bagefter i starten af sæsonen, så valgte teamet at tage til Spanien for at gennemteste C 30 bilerne. Det gav udbytte for efter den sidste afdeling på Mantorp Park, stod teamet med 2 titler.

Polestar Racing er så småt ved at forberede bilerne til den kommende sæson, men man påpasselig med at ændre alt for meget - endnu. Sagen er den at man endnu ikke har modtaget det helt endelige tekniske reglement. Derfor står man med visse spørgsmålstegn desangående, som man endnu ikke har klarhed over. Sålænge at man ikke har fået svar på disse ting, vil man ikke skrue alt for meget på bilerne.

Det forhindrer dog ikke teamet i at lave planlægning, og allerede lige efter nytår, er det planen at man så småt begynder et testprogram. Men udviklingen af bilerne er altså på standby indtil videre. Tommy Rustad og Dahlgren bliver også kørerne i teamet i 2010.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Tommy Rustad
  • Polestar Racing Group
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: