Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Danica Patrick kører også NASCAR i 2010

NASCAR 
11/12/09 

Den mest populære kører i Indy Car Series, Danica Patrick, skal i 2010 sæsonen sideløbende med ICS, også køre NASCAR. Allerede i næste uge skal den unge dame teste for første gang. Siden venter flere tests, blandt andet på Daytona International Speedway. Selv om det er nyt for hende at skal køre med tag over hovedet i en racerbil, så er hun klar til at møde udfordringen.
 

Danica Patrick har bekræftet de mange formodninger om at hun skal køre NASCAR også. 2010 sæsonen bliver dermed mere end almindeligt travl for hende. Udover at hun selvfølgelig skal køre Indy Car Series, hvilket sker for Andretti Autosport, så skal hun også deltage i NASCAR, efter at hun har skrevet kontrakt med JR Motorsport.


Danica Patricks nye racer
(Foto: GoDaddy.com)

Efter et antal tests, er det planen at Danica Patrick sæsondebuterer i NASCAR på Daytona banen i Florida den 6. februar. Det bliver i ARCA RE/MAX Series det sker, og allerede weekenden efter går det løs samme sted, denne gang i Nationwide serien. Og så følger hendes løb slag i slag indtil sæsonen slutter i begge serier.

Den store udfordring for Danica Patrick bliver selvfølgelig at vænne sig til at køre i en NASCAR, samt at lave omstillingen mellem de to typer af løbsserier. Formel racing er en ting, noget helt andet er NASCAR seriens biler.


Danica Patricks sponsor i begge serier ses tydeligt
(Foto: GoDaddy.com)

Selv glæder hun sig til den store udfordring. For som hun siger så elsker hun at køre race. Hun er dog godt klar over at man ikke bare stiger fra en type racer og i en anden. Men hun glæder sig til samarbejdet med JR Motorsport, og er sikker på at de nok skal guide hende gennem alle de nye ting. NASCAR indsatsen bliver dog ikke 100 %. Hendes deltagelse i ICS har førsteprioritet.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Andretti Autosport
  • JR Motorsport
  • Interesse for Danica Patrick i NASCAR
  •