Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Måske ændringer i Formel 1 kalenderen

Formel 1 
11/12/09 

Selv om FIA allerede har præsenteret Formel 1 Grand Prix kalenderen for 2010 sæsonen, og den dermed også er godkendt af samtlige de berørte baner, ser det nu alligevel ud som om der kan komme en ændring på tale.
Den endelige afgørelse træffes i dag på World Motor Sport Council møde.
 

Grunden til at der måske kommer en ændring i kalenderen, er at arrangørene af Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina Circuit er blevet tildelt 2010 sæsonens næst sidste løb, som er planlagt til at blive kørt den 31. oktober.

Chefen for Yas Marina Circuit - Richard Cregan - ønsker at bytte løbsdato med Brasiliens Grand Pris den 14. november, således at de igen kommer til at afholde sæsonfinalen.

Hvis de to parter kan blive enige om at bytte løbsdatoerne, vil det efter en godkendelse i 'The Formula 1 Commission' kunne blive vedtaget ved World Motor Sport Council mødet i dag.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Interlagos
  • Yas Marina Circuit
  • 07/11/10 - Interlagos - Formel 1
  • 14/11/10 - Yas Marina Circuit - Formel 1
  •