Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2000 Thailand

2009 blev et år som skal tages til efterretning

Super 2000
Thailand 

11/12/09 

- for Thomas Raldorf
2009 skulle have været et rigtig godt år, men det blev ikke lige det som vi havde regnet med.
Vi kom forsent i gang med at bygge den nye bil, og samtidig mistede vi en del sponsorer på grund af de økonomiske problemer verden over, det betød af vi ikke fik testet før det første løb, og derfor ikke fandt de problemer der var med bilen i tide.
 

Vi brugte derfor det meste af sæsonen på at rette fejl og skifte mandskabet på bilen ud, da det første sæt ikke vidste meget om turbo biler.


(Foto: mermaid-maritime)

Først til de sidste 3 løb i år var bilen mere eller mindre klar, men så blev det da også til 3 podiepladser!


(Foto: mermaid-maritime)

"Det hele er nu taget til efterretning, og 2010 bliver i Super 2000 klassen, da SuperCar klassen simpelthen er for dyr til vores budget. Der skal bygges en helt ny bil til 2010, og til det formål rejser vi til Europa for at finde de helt rigtige dele til vores Honda Civic EP3’er. Vi er i øjeblikket i gang med at lave nye sponsor aftaler til 2010" - slutter Thomas Raldorf fra Thailand.

mermaid-maritime


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •