Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Team Sally Racing deltager i årets første 24 timers løb

24H Series 
10/12/09 

- i Dubai
Team Sally Racing deltager i dagene 16. og 17. januar 2010 i årets første 24 timers løb på den prestigefyldte Formel 1-bane ”Dubai Autodrome” i Dubai.
”Vi deltog i vores første internationale langdistanceløb på Hungaroring i Ungarn i oktober 2009 og vandt vores klasse og blev nummer 11 i klassementet”, siger teamchef Jesper Sally, og fortsætter: ” Det race var faktisk en test for at sikre at både bilen og mandskabet omkring teamet kunne leve op til at deltage i sådanne løb, og det har vi efter løbet på Hungaroring besluttet at vi kan!”
 

Kørerne bliver Anders Majgaard og Martin Sally Pedersen som begge deltog i Ungarn, samt Nick Reimersø, Brian Børger og Dan Träger der alle tre er nye i bilen.
Teamet deltager i klassen A2 der er for biler op til 2000 ccm uden turbo, samme klasse som i Ungarn, dog er der i Dubai hele 86 biler til start i løbet modsat kun 34 i Ungarn.

”Så der bliver nok at holde øje med fra start af”, udtaler Anders Majgaard, samtidig med at han smiler, og fortsætter: ”Klarer vi trafikken i starten er jeg sikker på at vi får en stor oplevelse som vi vil huske langt ud i fremtiden”.


(Foto: Red Eye Photo / Poul Majgaard)

”Jeg er spændt og det kilder allerede i maven over den oplevelse jeg ved at jeg får. Jeg er utrolig glad for at jeg har fået muligheden for at komme med ned og prøve mig selv af i forbindelse med dette løb, og jeg er sikker på at jeg kan lære meget af dem jeg skal deltage sammen med” siger Nick Reimersø.


(Foto: Red Eye Photo / Poul Majgaard)

”Bilen, en Renault Clio III, er nu klargjort med modificeret tankanlæg, samt nyrenoveret gearkasse og er sendt af sted til udskibningshavnen i Belgien. Vi ser den først når vi ankommer til Dubai i januar 2010. Vi har dog valgt at sende vores egen container i stedet for at sende den sammen med de andre deltagere. Dette gør vi for at have fuld kontrol over vores bil og reservedele fra nu af og til løbet er overstået.”, siger Martin Sally Pedersen, der sammen med resten af den mekaniske del af teamet har stået for alt det praktiske i forbindelse med klargøring og forsendelse.


Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • Brian Børger
 • Dan Träger
 • Martin Sally Pedersen
 • Nick Reimersø
 • Sally Racing
 • Dubai
 • 15/01/10 - Dubai - 24H Series
 •    ASETEK SIMSPORTS