Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Endnu en kvinde i Indy Car Series?

IndyCar
Series  

09/12/09 

I den amerikanske Indy Car Series kører der et par kørere rundt som er af hunkøn. Og især den ene gør det ganske godt. Nu er endnu en fra det feminine køn måske på vej til den amerikanske Formel serie. Schweiziske Simona de Silvestro er i disse dage til test på Sebring banen i Florida hos HVM teamet. Simona de Silvestro blev nr. 3 i dette års Atlantic Championship serie, kun 6 points efter vinderen.
 

Simona de Silvestro tester i disse dage på Sebring banen i Florida. Og det er faktisk en dobbelt test. Det er ICS teamet HVM som har inviteret Simona de Silvestro til test. Det sker vel ganske naturligt når man har med en kører at gøre, der i 2009 sæson har hentet 4 sejre og har startet fra pole position 4 gange. Faktisk kunne hun have vundet titlen i denne sæson, hvis ikke det havde været for en kollision med en konkurrent i det allersidste løb. Det satte hende så langt tilbage at hun ikke fik de nødvendige points.

Men det er ikke kun Simona de Silvestro som er interessant. Hendes team fra denne sæson, Stargate Worlds, er også med ved testen, idet HVM teamet har interesse i et samarbejde med teamet. Hvorledes dette eventuelle samarbejde skal udmøntes, er der ikke kommet mere frem om endnu.


Simona de Silvestro i test
(Foto: HVM Racing)

HVM teamet har allerede lavet kontrakt med Robert Doornbos for 2010 sæson, men teamet ser sig om efter endnu kører da EJ Viso som også har kørt for HVM teamet i denne sæson, har udtrykt ønske om at prøve noget andet.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Doornbos
  • Simona de Silvestro
  • HVM
  •      D4 Enterprise Solutions