Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Stefan GP giver ikke op

Formel 1 
08/12/09 

Det serbiske Stefan Grand Prix team arbejder ufortrødent videre på at komme med i Formel 1 feltet i 2010, og deres optimisme er stor, selv om den sidste ledige plads lige er blevet bevilliget Sauber teamet.
Stefan Grand Prix teamet forhandler stadig om overtagelsen af såvel Toyota F1 teamet og deres design til 2010 raceren, og som noget nyt tilbyder de nu også at personalet kan følge med over i deres team.
 

Teamchef og -ejer Zoran Stefanovich fra Stefan Grand Prix ligger i fortsatte forhandlinger med John Howett fra Toyota F1 teamet, deres sidste møde var i går i Beograd, og efter mødet udtalte Zoran Stefanovich:
"Stefan Grand Prix er sikre på at FIA vil give os grønt lys til at stille op i Formel 1 verdensmesterskabet. Alle hos Stefan Grand Prix udtrykker tilfredshed med at Sauber ansøgning til 2010 Formel 1 verdensmesterskabet blev afsluttet med succes, vi ønsker Peter Sauber og Sauber teamet tillykke" - Zoran Stefanovich tilføjede herefter - "vi er allerede i gang med at ansætte det nødvendige personale, for at kunne drive teamet."

Zoran Stefanovich har allerede tilbudt de nu ledige medarbejdere fra Toyota F1 teamet, at nogle af dem kan fortsætte deres arbejde under Stefan Grand Prix teamet.
"Nogle af dem vil kunne fortsætte med at arbejde på fabrikken i Köln, mens en anden del kommer til at arbejde på Stefan Grand Prix teamets base hjemme i Beograd" - sluttede Zoran Stefanovich.

Toyota F1 teamet fyrede ca. 500 medarbejdere i forbindelse med lukningen teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Stefan Grand Prix
  • Bliver Toyota F1 serbisk?
  •      ASETEK SIMSPORTS