Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Giancarlo Fisichella ser Sauber som en mulighed

Formel 1 
08/12/09 

Giancarlo Fisichella skiftede i sidste del af den overståede sæson til Ferrari som erstatning for Felipe Massa. Han er siden blevet hyret som teamets faste reservekører, og skal sandsynligvis også lave noget preseason test. Men en åbning i hans kontrakt med Ferrari giver faktisk mulighed for at han kan komme til at køre Grand Prixer for et andet team også.
 

Giancarlo Fisichellas Formel 1 karriere går mod hæld, men den nu 36 år unge romer, kan faktisk komme ud at køre flere Grand Prixer, hvis tingene flasker sig. Her er Sauber teamet lige pludselig blevet interessant.

Der er tilsyneladende en åbning i Giancarlo Fisichellas kontrakt med Ferrari der gør det muligt for ham at køre for et andet team, men ikke hvem som helst. Efter at Sauber har fået Toyotas billet til Formel 1 deltagelse, så er der en mulig indgangsvinkel her. Sauber har annonceret at de i 2010 sæsonen vil køre med Ferrari motorer, så kan det give en mulighed for Giancarlo Fisichella at køre her. Han er allerede flere steder blevet nævnt som et muligt emne til et sæde. Men det kræver at Sauber og Ferrari bliver enige om betingelserne.

Selv vil Giancarlo Fisichella ikke udelukke muligheden:
"Først og fremmest er jeg glad for at Sauber har fået muligheden for at deltage i verdensmesterskabet, og jeg vil da gerne kunne samarbejde med et team som kender og som jeg altid har kommet godt ud af det med. Sammen med Ferrari må vi se om det kan lade sig gøre."

Dons

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  •