Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alvaro Parente til Campos teamet?

Formel 1 
07/12/09 

Med flere teams i Formel 1 feltet i næste sæson, er jagten gået ind på ledige sæder, og det er en intens jagt. Hos Campos teamet mærker man stor interesse for at få lov til at køre for teamet. Teamet er dog i en situation hvor det ene sæde er optaget af Bruno Senna, mens det andet sæde har meget stor opmærksomhed. Teamet har angiveligt selv en favorit, mens andre er blevet pillet fra. De har tilsyneladende ikke de lovede penge.
 

Ifølge flere portugisiske medier, er Alvaro Parente ved at nærme sig et førstevalg til det ledige sæde hos Campos teamet. Alvaro Parente vandt i 2008 World Series of Renault og fik som en del af præmien en test hos Renault Formel 1 teamet. Derudover har han angiveligt sponsorpenge nok med sig.

Alvaro Parente er portugiser og udover at have flere portugisiske sponsorer i form af både private firmaer, så støttes han tilsyneladende også af den portugisiske regering i et eller andet omfang - i hvert fald ifølge de portugisiske medier. De firmaer der støtter Alvaro Parente har angiveligt temmelig store interesser i Spanien og er derfor interesserede i at støtte en landsmand hos et spansk team. Vitaly Petrov og Pastor Maldonado er også inde omkring Campos, men er tilsyneladende ikke i stand til at skaffe de nødvendige sponsorpenge.

Men teamet ser dog også til andre sider, fordi det vil gavne teamet at have en mere erfaren kører med. 2 unge talenter gør det ikke alene. Meget er dermed endnu uafklaret.

Dons

Læs mere om:
  • Alvaro Parente
  • FIA præsenterede i går 2010 Formel 1 feltet
  •