Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det engelske Grand Prix inde eller ude?

Formel 1 
06/12/09 

Næsten som vanligt har der været en masse virak omkring afholdelsen af det engelske Grand Prix. Bernie Ecclestone er mere eller mindre træt af Silverstone, hvilket har skabt en del problemer for både det engelske Grand Prix og sandelig også for Silverstone. I år blev Silverstone "fyret" og Donington banen fik i stedet æren af at afholde Grand Prixet. Det lykkedes dog ikke for Donington af stille med aftalte garantier, så hvad nu?
 

Det engelske Grand Prix tilbage på Silverstone igen? Ja noget tyder på det, men der er ikke rigtigt kommet oplysninger frem fra de to forhandlingsparter i den seneste tid. Donington banen kunne ikke overholde sine garantier og blev derfor droppet igen, selvom en aftale mellem FOM/Bernie Ecclestone og Donington banen var forhandlet på plads.

Det leder næsten automatisk det engelske Grand Prix tilbage i hænderne på folkene bag Silverstone banen, BRDC. Forhandlingerne mellem FOM/Bernie Ecclestone blev genoptaget, men i starten af ugen blev der meddelt at man endnu ikke var blevet enige. Tilsyneladende var det små, men vigtige elementer man manglede at få forhandlet på plads, men udmeldingen var at man intet vil sige om forhandlingerne.

Nu er der dog noget på vej. I hvert fald har British Racing Drivers Club som ejer Silverstone banen indkaldt til pressemøde i morgen mandag, hvor man vil komme med en redegørelse for forhandlingerne. Om det så er en positiv eller negativ udmelding som kommer fra Damon Hill og Richard Phillips som fører forhandlingerne på vegne af BRDC og Silverstone, er der ingen antydninger af. Man har meddelt at man ikke vil kommentere noget som helst før pressemødet som finder sted i London.

Damon Hill har dog udtalt at der nemt kan være en risiko for at Grand Prixet ikke bliver kørt i 2010, og så længe at der ikke er underskrevet nogen papirer, kan det blive tilfældet.

Dons

Læs mere om:
  • Silverstone
  •