Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Sebah Racing og Speedy Racing sammenlægges

Le Mans 
06/12/09 

Le Mans - og får nyt navn
Sebah Racing og Speedy Racing slår sig sammen og danner et nyt team. Hidtil har samarbejdet kaldet sig Speedy Racing Team Sebah og har i flere år kørt i flere endurance klasser. Der har været deltagelse i både GT klasserne og de to LMP klasser. Fremover satses der indtil videre kun på LMP1 klassen. Teamets nye navn bliver Rebellion Racing og dermed får det schweiziske urmærke virkelig promoveret dets brand.
 

Rebellion Racing vil i hvert fald i 2010 sæsonen kun satse på LMP1 klassen. Her der selvfølgelig planlagt deltagelse i 24 timers Le Mans løbet, såfremt teamet får adgang, og også i Le Mans Series. Herudover håber teamet på at deltage i andre løb, såfremt der ikke er sammenfald med LMS kalenderen som endnu ikke er offentliggjort.

Med sammenlægningen følger også et navneskifte og her er det den schweiziske urfabrikant Rebellion der lægger navn til. Rebellion er i forvejen involveret i det ene af de to teams.

Rebellion Racing vil indsætte 2 biler og det er Lola som leverer bilen, mens teamet i samarbejde med Judd selv laver motoren. Bilens navn bliver derfor Lola Rebellion. Motoren er den kendte V10 Judd motor som teamet sammen med Judd har videreudviklet. 3 af de 4 kørere er også på plads. Andrea Belicchi, Neel Jani og Nicolas Prost har lavet kontrakt med teamet, mens man endnu ikke har den fjerde kører klar.

Dons

Læs mere om:
  • Andrea Belicchi
  • Neel Jani
  • Nicolas Prost
  • Speedy Racing Team
  •