Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Engström Motorsport satser på én bil i 2010

Swedish
Touring Car
Championship 

06/12/09 
Yokohama

Det svenske STCC Engström Motorsport satser i den kommende sæson på kun at have en bil med i serien. Årsagen er at teamet anvender Honda biler, og da Honda med udgangen af 2008 trak sig fra Formel 1 og flere andre klasser som hel eller halvofficiel partner, stod Engström Motorsport med 2 biler, hvoraf den ene allerede sidste år blev sat til salg, men det var for sent det skete. Sæsonen var næsten i gang, men nu prøver man igen.
 

Engström Motorsport deltager også i 2010 i STCC serien. Men kun med en bil. Man har godt nok 2 biler i teamet, men med Hondas tilbagetrækning fra mange løbsserier rundt omkring i verdenen, kan man ikke mere få støtte herfra. Situationen er den at man i 2008 investerede i en hel del udstyr og reservedele hos Honda, men nedskæringer overalt i motorsporten, har gjort at Honda ikke er med mere, ligesom det er blevet sværere at skaffe sponsorer.

Engström Motorsport har dog ikke opgivet, man skærer ned ligesom alle andre også gør. Den ene bil er allerede bil er allerede sat til salg igen, ligesom en stor del udstyr og reservedele også er det. Ved at sælge fra, kan man satse 100 % på én bil, istedet for halvhjertet på 2 biler.

Engström Motorsport vil have balance i regnskabet igen, men forventer dog at man allerede i 2011 kan være tilbage igen med 2 biler fra teamet. Om det så bliver med Honda biler igen, er mere end uklart. Tomas Engström er dog klar til at satse på 2 biler igen, når chancen byder sig. I første omgang skal alt overflødigt udstyr og dele dog sælges.

Dons

Læs mere om:
  • Tomas Engström
  • Engström Motorsport
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: