Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Johan gav feltet baghjul

FIA Formel 2 
04/12/09 

Rekordtid af Johan Jokinen i Valencia
Den hurtigste tid i en Formel 2 nogensinde i Valencia blev kørt i dag af Johan Jokinen. Efter at havde vænnet sig til bilen i løbet af formiddagen, var Jokinen hurtigst resten af dagen. Flere kørere i feltet har en hel sæson bag sig i klassen, men ikke desto mindre stod Johan øverst på resultatlisten i slutningen af dagen.
 

Jonathan Palmer fra MotorSportVision, som er ansvarlig for afviklingen af F2-serien, siger: ” Johan gjorde et godt job i dag, og jeg tror at han overraskede alle med sin fart. Han viste virkelig sin kunnen efter blot en dag i bilen. Jeg er overbevist om at han ville være en reel udfordrer i serien i 2010.”


De sidste forberedelser inden testen
(Foto: JJ Racing)

Johan var selv meget tilfreds med dagen. ”Endelig en konkurrencedygtig bil! Det var fedt at få lov at vise hvad jeg kan når jeg får chancen. Bilen passede mig ret godt fra starten, men det krævede en del ændringer i kørestilen for at tilpasse mig især dækkene, der er af en hel anden støbning end dem i F3 Euro Series. Samarbejdet med både mekaniker og engineer var rigtig godt og sammen ramte vi et setup der passede forholdene,” fortæller Johan. ”Formel 2 er en sjov og potent bil, og jeg kunne faktisk have kørt en endnu hurtigere tid, hvis jeg ikke til sidst var løbet tør for boost-tid på min bedste omgang.”

En boost-knap giver 55 hk ekstra 8 x 6 sekunder i løbet af testen, og bliver derfor brugt med omhu.

JJRacing

Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 03/12/09 - Valencia - Ricardo Tormo -
  • Valencia test - 1. dag
  •      D4 Enterprise Solutions