Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Interesse for Danica Patrick i NASCAR

NASCAR 
05/12/09 

Danica Patrick der netop har forlænget sin kontrakt med Andretti Autosport på en flerårig aftale, er også sat i forbindelse med NASCAR. Og interessen for den kvindelige topkører er stor. Flere teams er angiveligt allerede sat i forbindelse med Danica Patrick, og hun har da også selv udtrykt en vis interesse for at køre i NASCAR. Intet konkret er dog endnu kommet på bordet, men mange venter spændt på udkommet.
 

Danica Patrick i NASCAR? Det er ikke en umulig tanke efter de seneste forlydender fra USA. Hun har således selv givet udtryk for at det så absolut sagtens kan blive en mulighed. NASCAR er større end ICS i USA og byder på spændende race - både for tilskuere og kørerne.

Danica Patrick har selv på amerikansk tv udtrykt en god del interesse for at køre i NASCAR. Der er dog ikke kommet noget konkret om denne interesse. Hun udtrykker dog selv at hun elsker at køre race og mener ikke at det burde skabe konflikter at køre i to forskellige serier. Kun et sammenfald af løbsdatoer kan skabe problemer. Et er dog sikkert - ICS har første prioritet, og det er her hendes primære kontrakt er.

Flere teams har udtrykt interesse for at få Danica Patrick indlemmet. Problemet for nogle af disse teams er dog at de anvender Toyota motorer, og da hendes team i ICS som er Andretti Autosport anvender Honda motorer, udelukker det en del teams. Der har været visse rygter om en kontakt til JR Motorsport som blandt andet er ejet af Dale Earnhardt jr. og de to ejere af teamet, Dale Earnhardt jr. og Rick Hendrick har da også bekræftet at man er interesseret i at få Danica Patrick til at køre for teamet. Hos JR Motorsport er det dog en bil på delebasis, som man vil stille til rådighed. Det betyder at Danica Patrick skal dele bilen med andre kørere. Og måske det passer med hendes ICS program.

Hendrick Motorsport kunne også være en mulighed, da den ene af deres kørere, Mark Martin, sandsynligvis får samme sponsor som Danica Patrick har i ICS - it-firmaet "Go Daddy."
Også her har der været kontakt, men endnu er der intet kommet ud fra diverse eventuelle forhandlinger. En kilde fra det amerikanske siger dog at der i løbet af en uges tid ventes nyt omkring Danica Patrick og hendes eventuelle deltagelse i NASCAR.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  •