Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Danica Patrick kører for Andretti Autosport

IndyCar
Series  

04/12/09 

- og måske i NASCAR også
En af de bestemt pæneste racerkørere er Danica Patrick. Udover at være et trækplaster visuelt, så kan hun faktisk godt finde ud af at køre racerbil. Det har hun bevist ved flere lejligheder. Blandt andet med en sejr på Motegi racerbanen i Japan. Siden hun entredede Champ Car World Series og derefter Indy Car Series, er det altid lykkedes for hende at finde et sæde - og ikke mindst præsterere på banen. Nu har hun fået forlænget kontrakten med Andretti Autosport.
 

Danica Patrick har forlænget sin kontrakt med Andretti Autosport som Michael Andrettis team hedder nu. Allerede i sensommeren luftede hun tanken om at forsætte hos Andretti, men overvejede samtidigt også et skifte til Ganassi Racing. Overvejelserne faldt dog ud til fordel for Andretti Autosport. Men sideløbende har hun også set på NASCAR klassen.

I hendes karriere har der været mange positive resultater. Mange husker sikkert en alvorlig ulykke som hun på forunderlig vis slap uskadt fra da hun kørte i CCWS serien. Siden har bevist sit værd og vandt blandt andet et løb på Motegi banen i Japan. Hun er den første kvinde der er blevet placeret i top 3 i det berømte Indy 500 løb, og i denne sæson blev hun samlet nummer 5 i ICS serien. Forlængelsen er en flerårig aftale takket være en af hendes sponsorer - it-firmaet "Go Daddy".

Sideløbende karrieren i ICS, har hun også udtrykt en vis interesse for NASCAR. Det har med det samme skabt spekulationer for hvilke teams der kunne være interessante - både for hende og for de respektive teams.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Andretti Autosport
  •