Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

IndyCar Series

Andretti Autosport tager form

IndyCar
Series  

03/12/09 

Michael Andrettis "nye" team tager mere og mere form. Forleden kunne vi berette om seperationen fra Andretti Green Racing. og nu har Michael Andretti engageret én tidligere administrerende direktør hos Chip Ganassi og medejer af Fernandez Racing. Ydermere har Andretti Autosport bekræftet 3 af deres 4 kørere. Den fjerde mangler dog endnu, men der ventes en offentliggørelse snarest.
 

Et antal personer fulgte med Kim Green og Kevin Savoree da Andretti Green Racing blev opløst og man i stedet etablerede 2 adskilte selskaber. Kim Green og Kevin Savoree står nu i spidsen for Andretti Green Promotion, mens Michael Andretti leder Andretti Autosport.

Derfor har Michael Andretti været ude og hyre nye folk, og en af dem er Tom Anderson. Han er kendt fra blandt andet sin rolle som administrerende direktør hos Chip Ganassi teamet, og har efterfølgende været medstifter og medejer af det nu opløste Fernandez Racing. Tom Anderson får en rolle som vicepræsident for racing delen i Andretti Autosport.

Andretti Autosport har også bekræftet 3 af de 4 kørere som skal køre for teamet i 2010. Vi kunne forleden lufte hvem der angiveligt ville få kontrakt. Det blev som ventet Tony Kanaan, Marco Andretti og Danica Patrick. Samtidigt ligger Michael Andretti ikke skjul på at man er mere end almindeligt interesseret i Ryan Hunter-Reay. Faktisk så meget at han er øverst på listen over mulige kørere til det sidste sæde.
Der forhandles stadig med Ryan Hunter-Reay om de sidste detaljer.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Marco Andretti
  • Ryan Hunter-Reay
  • Tony Kanaan
  • Andretti Autosport
  • Michael Andretti står alene
  •      ASETEK SIMSPORTS