Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

ART Grand Prix har deres kørere klar til næste sæson

Grand Prix 2 
02/12/09 

Et af de mest succesrige teams i GP2 serien, ART Grand Prix, har netop underskrevet kontrakt med den anden af deres 2 kørere til 2010 sæsonen. Tidligere lavede teamet kontrakt med vinderen af den engelske Formel 3 serie, Jules Bianchi, og nu er den anden kører til teamets 2 biler fundet. Det er en kører der har imponeret teamet især her i efteråret. Den nye kører får tilsyneladende meget at lave. Udover GP2 serien, skal han også køre i GP2 Asia serien.
 

En flot præstation i GP2 løbet i Abu Dhabi med blandt andet en flot præstation i kvalifikationen og noteret for løbets hurtigste omgang, samt en podieplacering i Macaus GP her for nylig, har overbevist ART Grand Prix om at man i 2010 vil satse på Sam Bird.

Sam Bird og Jules Bianchi udgør kørersammensætningen hos ART Grand Prix i 2010 sæsonen. Teamet har forlængst skrevet kontrakt med Jules Bianchi og for et par dage siden blev Sam Bird indlemmet i teamet også. Den talentfulde kører får mange rosende ord med på vejen.

Teamchef Frederic Vasseur siger at man har fulgt Sam Bird gennem flere sæsoner, men uheldige omstændigheder har gjort at Sam Bird ikke har fået det ud af hans talent han fortjener. Efter at ART Grand Prix gav ham chancen i Abu Dhabi og i Macaus GP har imponeret teamet. Ligeledes ved en test på Paul Richard banen i Frankrig imponerede han teamet. ART Grand Prix starter dermed 2010 sæsonen med 2 rookie-kørere, hvor teamet ellers plejer at have en erfaren og en rookie i teamet. Begge de nye kørere er dog yderst talentfulde.

Dons

Læs mere om:
  • Jules Bianchi
  • Sam Bird
  • ART Grand Prix
  •