Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Bliver Toyota F1 serbisk?

Formel 1 
01/12/09 

Selv om de ikke blev udtaget til at være mellem de nye Formel 1 teams i 2010, har det serbiske Stefan Grand Prix ikke opgivet at stå på Formel 1 startgridden næste år.
Stefan Grand Prix har tidligere vist interesse for at overtage Toyota teamet, uden at det dog kom til en reel handen, men i følge de nyeste rygter skulle de nu vise fornyet interesse i at overtage teamet, men det kommer meget an på hvilken beslutning FIA træffer.
 

Det er endnu uvist hvad der skal ske med Toyota teamet, samt ikke mindst deres plads på startgridden i 2010, men det bliver der truffet beslutning om på et 'FIA World Motor Sport Council meeting' først her i december måned, først derefter kan Toyota teamet igen blive interessant, alternativt blive sendt helt ud i kulden.

Bliver Toyota teamet slettet fra startlisten, står Peter Sauber klar med ex. BMW teamet til at overtage pladsen, hvilket har fået Zoran Stefanovich fra Stefan Grand Prix til også at kigge efter andre alternativer for at kommer ind i Formel 1 sporten i 2010.
Men fastholdes Toyotas plads på startgridden, står Zoran Stefanovich klar:
"Vi har en overtagelsesplan klar med Toyota, men jeg kan ikke komme ind på detaljer på nuværende tidspunkt. Vi har også alle faciliteter til at drive teamet videre, og vi er klar til at foretage de første testkørsler. Der er ingen grund til at tro ar vi ikke kan gøre det - snarere tværtimod. Formel 1 vil være meget glade for at få et team fra vores del af verden, der hidtil kun har været repræsenteret af de Ungarske Grand Prix på Hungaroring. Vi står stand by!" - slutter Zoran Stefanovich.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Stefan Grand Prix
  •      ASETEK SIMSPORTS