Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hva' nu Kubica?

Formel 1 
30/11/09 

Da BMW Sauber teamet annoncerede sin lukning, stod teamets 2 kørere uden job. Der gik dog ikke lang tid inden at polske Robert Kubica fik underskrevet en kontrakt i med Renault teamet. Nu er spørgsmålet om Renault vil deltage forsat. Vil de ikke, har Robert Kubica ganske givet en eller flere klausuler der kan give ham mulighed for at sikre sig et sæde andetsteds.
 

Robert Kubica kan skifte Renault teamet ud med et andet. I hvert fald hvis efterhånden mange rygter taler sandt. Sagen er den at Renault i øjeblikket har gang i den store kugleramme for at finde ud af om de skal forsætte i Formel eller ikke. Forsætter de ikke, vil Robert Kubica så være fri til at finde et andet team? Sandsynligvis, man må formode at han har en eller flere klausuler indføjet i kontrakten der tager højde for sådan en situation.

Er det så andre sæder ledige? Ja, og også interessante sæder. Rygterne vil vide at der er en kontakt til Mercedes, ligesom det vil heller ikke er helt umuligt at Peter Sauber stadig har Robert Kubica i hukommelse. Renaults afgørelse kan måske blive mere interessant end antaget, også for andre kørere.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  •