Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K bedst i 25 år?

Le Mans 
28/11/09 

Le MansTeam Danmark kan i år fejre 25 års-jubilæum, og det markeres med et flot video-hefte på nettet. Her gennemgås den mest epokegørende sportspræstation for hvert enkelt år, og Team DK har valgt at omtale Tom Kristensen for sin enestående 2002-sæson. Her formåede Kristensen at vinde både Le Mans og det amerikanske Le Mans-mesterskab.
 

I den forbindelse har et kamerahold spurgt Tom om, hvilken episode han selv bedst husker fra løbet. Svaret er den punktering tæt på midnat, der nær sender både danskeren direkte i muren i Porschekurverne og trioen Kristensen/Biela/Pirro ud af løbet.


(Foto: Audi Sport Press)

TV 2 har suppleret med levende billeder fra løbet, så hvis du vil se mere til klippet, så følg dette link:
guldtildanmark.dk

Efter at have klikket dig ind i videoheftet kan du i øverste venstre hjørne se et faneblad med titlen "Content". Når du trykker på den, kommer en liste med godt 240 sider op, og her skal du scrolle ned til side 172 for at finde året 2002 og interviewet med Tom.

Hvis du mener, at Tom Kristensen med sine otte Le Mans-sejre har leveret de seneste 25 års bedste sportspræstation i Danmark, kan du klikke på banneret "Stem og Vind" og sætte din stemme ud for ham i 2002-kolonnen.

En heldig vinder af konkurrencen vil få to billetter med alt betalt til Vinter-OL i Vancouver næste år. Den samlede værdi er over 50.000 kroner.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •