Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Michael Andretti står alene

IndyCar
Series  

28/11/09 

- er nu eneejer af sit team
Andretti Green Racing blev opløst tidligere på året. Michael Andretti, Kim Green og Kevin Savoree var sammen om Andretti Green Racing, men blev enige om at opdele det selskab som racing teamet var en del af. De tre herrer er dog stadig sammen om Andretti Green Promotion. Det nye navn for teamet bliver vel ikke helt uventet Andretti Autosport. De seneste sæsoner har ikke været særligt gode, derfor kommer denne opdeling ikke helt uventet.
 

Andretti Green Racing bliver til Andretti Autosport. Det er kendsgerningen efter en opdeling af Andretti Green Promotion som teamet var en del af. Opdelingen sker efter at teamet har oplevet 2 sæsoner der ikke har bragt de forventede resultater. Med opdelingen får de 3 ejere hver deres adskilte arbejdsområder. Det betyder at Michael Andretti nu står med sit eget team, mens Kim Green og Kevin Savoree skal tage sig af Andretti Green Promotion. Dette selskab står bag ICS løbene på henholdsvis St Petersburg og Toronto bybanerne.

Michael Andretti knytter selvfølgelig visse forhåbninger til teamet nu hvor arbejdsdelingen er blevet specificeret. Teamet trænger til sejre idet man ikke har vundet en sejr siden et løb på Richmond i 2008. Rekordlisten for teamet er ellers flot. Teamet har vundet ICS titlen 3 gange og har vundet Indy 500 løbet 2 gange.

Planen for teamet er at man vil forsætte med 4 biler. Hvilke kørere der skal køre for teamet er endnu ikke offentliggjort, men iagttagere mener der bliver næsten samme kørersammensætning som i år. Det vil sige med Tony Kanaan, Marco Andretti og Danica Patrick, mens det ventes at Hideki Mutoh bliver udskiftet med Ryan Hunter-Reay. Der mangler dog den endelige bekræftelse på dette.

Dons

Læs mere om:
  • Andretti Green Racing
  •