Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Power til Penske

IndyCar
Series  

29/11/09 

Australieren Will Power der denne sæson var været 'afløser hos Penske Racing i IndyCar Series mesterskabet, har nu sikret sig en fast plads i teamet i 2010 sæsonen.
Penske Racing vil i 2010 satse på at have tre kørere med i IndyCar Series mesterskabet, og det bliver forude Will Power det to erfarne kørere Helio Castroneves og Ryan Briscoe.
 

Will Power's vej ind i teamet gik netop via en af sine kommende teamkollegaer Helio Castroneves som han afløste den af 2009 sæsonen, samt selvfølgelig de flotte resultater han opnåede undervejs - blandt andet en sejr på Edmonton.
Desværre stoppede 2009 sæsonen meget brat for Will Power' da han havde en alvorlig ulykke på Sears Point under en træning, og det er først nu hans ryg er ved at være fuldt restitueret igen.

"Det er virkelig en drøm der bliver til virkelighed for for mig med en fuld sæson sammen med Penske Racing. Samarbejdet med dem i 2009 har været en af de bedste oplevelser for mig i min motorsportskarriere, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med IndyCar Series mesterskabet næste år" - udtaler en lykkelig Will Power.

Også teamchef og -ejer Roger Penske fra Penske Racing er glad for aftalen:
"Will Power gjorde et fantastisk stykke arbejde for os i år, og jeg er begejstret for at at vi nu har en 'full-time' kontrakt for 2010. Will viste sig meget stabil, og scorede både sejr og pole position i 2009, på trods af den kort tid han var i bilen. Vi er overbeviste om at han i 2010 kan kæmpe med om mesterskabet sammen med Helio Castroneves og Ryan Briscoe" - udtaler Roger Penske.

Allan Nielsen

Læs mere om:
  • Helio Castroneves
  • Ryan Briscoe
  • Will Power
  • Penske Racing
  •