Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jaime Alguersuari har underskrevet kontrakt

Formel 1 
27/11/09 

- ifølge ham selv
Jaime Alguersuari kom i 2009 sæsonen ind hos Toro Rosso teamet i Formel 1, da teamet valgte at lade Sebastien Bourdais gå på grund af manglende præstationer og resultater. For et stykke tid siden blev det kendt at Toro Rosso teamet havde forlænget kontrakten med medkøreren Sebastien Buemi, mens Jaime Alguersuaris fremtid i teamet ikke var afklaret. Jaime Alguersuari siger nu selv at han har en kontrakt med teamet i 2010.
 

Jaime Alguersuari har kørt noget af sæsonen for Toro Rosso teamet. Det har været på tale at han skal forsætte for teamet også i 2010, men Toro Rosso teamet har dog ikke offentliggjort noget selv desangående endnu. Hovedpersonen selv siger dog at han har underskrevet en kontrakt med teamet.


Er Jaime Alguersuaris udtalelser rigtige vedr. kontrakt?
(Foto: Gepa Pictures)

Til den spanske avis, Marca, skulle Jaime Alguersuari have udtalt at kontrakten er 100 % på plads. Og ifølge Jaime Alguersuari selv skulle det være sket for et par måneder siden. Problemet er bare at Toro Rosso ikke har offentliggjort noget selv - endnu - omkring en forlængelse af den aftale som Jaime Alguersuari har for 2009. Jaime Alguersuari fik sin debut i Formel 1 i juli måned.

Dons

Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  • Scuderia Toro Rosso
  •