Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series GT2S

Corvette Racing ser på kørersikkerhed

ALMS
GT2S 

27/11/09 

Mange husker sikkert den spændende og meget tætte duel som Jan Magnussen havde med Jörg Bergmeister i en afdeling i ALMS serien. Ulykken, som kostede Jan Magnussen et brud på halebenet, er nu genstand for stor opmærksomhed omkring kørernes sikkerhed hos Corvette Racing og især hos Pratt & Miller som står for serviceringen af Corvette Racings ALMS biler. Bilen bliver i øjeblikket undersøgt samtidigt med at den bliver genopbygget.
 

En mere end almindelig smadret GT2 racer var udkommet efter at Jan Magnussen havde udkæmpet en spændende og meget tæt duel med Jörg Bergmeister i ALMS serien. Raceren er nu under genopbygning hos Pratt & Miller. Arbejdet er uhyre grundigt idet man samtidigt undersøger om det er muligheder for at gøre sikkerheden i bilen endnu bedre. Med på sidelinien i dette arbejde er Johnny O'Connell som er den anden chauffør i bilen.


Jan Magnussens racer inden den blev slået i stykker
(Foto: GM Racing)

Johnny O'Connell:
"En af de måske stærkeste sider som Corvette Racing har, er samarbejdet med hovedfabrikken og det forhold der er mellem de to. Jans ulykke var meget alvorlig og han er endnu ikke 100 % i orden, men nærmer sig meget nu. Når det er så er sagt, så bliver rigtig mange ting i øjeblikket analyseret og der bliver lavet ændringer så vi kørere er endnu bedre beskyttet i fremtiden. Det betyder større tryghed for os kørere, at når vi sætter os i bilerne, så ved vi at de bedste på området har lavet ændringer der øger sikkerheden for os."

Dons

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  •