Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Ronnie Bremer fik sine Peugeot-nøgler

207 Spider Cup
DK 

29/11/09 

207 Spider CupÅrets bedste Peugeot Spider Cup-kører modtog det synlige bevis for sin titel
Ronnie Bremer, Schweiz, har været ganske og aldeles suveræn i årets Peugeot Spider Cup. 14 løb er blevet kørt på de danske racerbaner i den forgangne sæson, og 14 gange er den tidligere DTC- og Champ Car-kører endt øverst på podiet. Det sikrede ham naturligvis den samlede sejr i Peugeot Spider Cuppen – naturligvis før tid, da konkurrenterne ikke kunne indhente det store forspring, han havde formået at opbygge i løbet af sæsonen.
 

Men der var andet og mere, som fulgte med de mange sejre i Peugeot Spider Cuppen. Det gjaldt blandt andet en nøgle til den Peugeot 207 CC, som var hovedpræmien i årets præmiepulje.


Ronnie Bremer fik både champagne og bilnøgler hos KW Bruun, da årets bedste Peugeot-kørere blev hyldet.
(Foto: Morten Alstrup)

Nøglen – og dermed bilen – blev onsdag overrakt Ronnie Bremer ved et arrangement hos den danske Peugeot-importør, K.W. Bruun A/S, i Glostrup, hvor ikke bare mesteren, men også årets toer i Peugeot Spider Cuppen, Søren Mosebø, Rødovre, blev hyldet for resultaterne i årets løb.


Teamet fra Aggerholm Biler satte sig på de forreste pladser i årets Peugeot Spider Cup. Fra venstre ses vinderen Ronnie Bremer, teamejer Henrik Spellerberg og toeren i mesterskabet, Søren Mosebo.
(Foto: Morten Alstrup)

Udover at fejre de bedste Peugeot Spider Cup-kørere hyldede K.W. Bruun A/S også de nye Danmarksmestre i rally i den hårdeste klasse, Christian Jensen og Søren Tøndborg, henholdsvis Ans og Kjellerup.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Ronnie Bremer
  • Søren Tøndborg
  •