Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Swedish Touring Car Championship

West Coast Racing med mindst én bil i STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

26/11/09 
Yokohama

Det svenske team West Coast Racing meddeler at man kommer med mindst én bil i STCC i næste sæson. Målet er dog at komme med 2 biler, men nu kan man bekræfte at den ene af kørerne er fundet, mens man arbejder på at få en underskrift fra en anden. Samtidigt vil man etablere sig i den svenske Porsche Carrera Cup sideløbende. Og det er ikke ukendte kørernavne at man har kontakt med.
 

West Coast Racing har mere end almindeligt travlt i denne tid. Der arbejdes i øjeblikket på at få stykket en kørersammensætning sammen så man kan stille med 2 biler i STCC. Den ene af kørerne er fundet og det er Richard Göransson. Man har en anden kører på kontrakt i denne sæson. Det er Robin Rudholm hvis kontrakt udløber med årsskiftet. Man prøver ihærdigt at få ham til at forlænge hans kontrakt, men det kan være mere end almindelig svært. Robin Rudholm er en efterstræbt herre i det svenske, og det kan vise sig at det bliver umuligt at holde på ham.

Med et sæde sikret og et andet måske sikret, så arbejder West Coast Racing også på deltagelse i den svenske Porsche Carrera Cup. Her er der lavet aftale med Martin Öhlin om et samarbejde. Martin Öhlin er en af topkørerne i Porsche Carrera Cuppen og havde i den seneste sæson flere sejre og podieplaceringer.

Ambitionsniveauet fejler ingenting hos West Coast Racing som har placeret sig i toppen af svensk motorsport som en af de mest succesrige. 6 svenske mesterskaber, 1 EM mesterskab samt 37 løbssejre og derudover 35 podieplaceringer i de seneste 40 løb.

Dons

Læs mere om:
 • Richard Göransson
 • West Coast Racing
 •  
   

  Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS