Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Franz Engstler brækkede kravebenet

WTCC 
26/11/09 

Kristian Poulsens teamchef- og ejer, Franz Engstler, var i søndagens andet race i Macaus GP, udsat for en alvorlig ulykke. Efter først selv at have kørt ind i en konkurrent der var strandet på banen, så blev han efterfølgende selv ramt af en konkurrent. Det kostede en tur på hospitalet, hvor man kunne konstatere at Franz Engstler havde brækket det ene kraveben, en forstuvning samt fået en hel del blå mærker.
 

Franz Engstlers bil var ikke meget værd efter at Franz Engstler var kørt ind i konkurrent, og efterfølgende selv blev ramt. Det er det mindste af det, for personskader skulle helst undgåes. Den dobbelte ulykke Franz Engstler var indblandet i, kostede ham selv et brækket kraveben, en forstuvning samt en større samling af blå mærker.

Takket være sikkerheden i bilerne, blev en meget værre ulykke undgået. Franz Engstler blev selvfølgeligt transporteret til hospitalet, og blev behandlet. Han blev efter endt behandling dog hurtigt udskrevet igen. Dernæst gjaldt om at finde ud af hvornår han kunne blive i stand til at flyve hjem igen.

Dons

Læs mere om:
  • Franz Engstler
  • Liqui Moly Team Engstler
  • Macau
  • 22/11/09 - Macau - WTCC - FIA VM
  •