Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

GRC Racing til 24H Dubai 2010

24H Series 
24/11/09 

GRC Racing er så småt ved at gøre bilerne klar til transporten til Dubai, hvor teamet skal deltage i 24 timers løbet i januar.
”Det lyder som om vi er i frygtelig god tid, men løbets arrangører sørger for fælles transport af materiellet med skib. I modsat fald ville det også blive økonomisk uoverkommeligt for det fleste at deltage i et løb så langt væk hjemmefra,” siger teamchef Jan Kalmar.
 

GRC Racing deltager med begge biler i Dubai. Aston Martin'en er ved at gennemgå de sidste tests efter uheldet i oktober og BMW'en har allerede vist at den er helt klar efter andenpladsen på Nürburgring for et par uger siden.

”Jeg var nu aldrig rigtig i tvivl om, at begge biler ville blive klar. Alt virkede selvfølgelig ret kaotisk, da vi stod med to smadrede biler på Nürburgring for en måned siden, men skaderne på BMW'en havde heldigvis ikke ramt de mest vitale dele af bilen,” fortsætter Jan Kalmar. ”Derimod er der tale om en stort set ny Aston Martin. Teamet i Tyskland har arbejdet som besatte for at få den klar til test og den løb problemfrit at stablen fredag den 13.!!!”


(Foto: GRC Racing)

Testen var både en roll-out efter skaden samt første møde mellem teamet og de 2 franskmænd der skal køre Aston'en sammen med Harald Nordeng og Jacob Tackmann. Begge var glade for endelig at prøve bilen og var begge enige om at den bil har podium-potentiale i sin klasse.

Teamet har i øjeblikket en enkelt ledig plads i BMW'en. 2 Amerikanere der begge har kørt Daytona 24H samt RUF testkører HP Lieb, der også er Porsche-fabrikskører Marc Lieb’s far, har bekræftet deres ankomst så kursen er sat mod podium dernede.

”Ja faktisk kan vi tilbyde en kører at tage lidt forskud på sol og sommer allerede i januar,” fortæller Jan Kalmar. ”På det mere sportslige plan kan vi tilbyde et sæde i en 100 % klargjort og toptrimmet bil med klart vinderpotentiale. Det vidner de resultater vi har med BMW'en i denne sæson om. Det er faktisk ikke blevet til mange optrædener, hvor den ikke har hentet pokaler med hjem.”


(Foto: GRC Racing)

Kørerne er desuden bakket op af et teknisk team på ikke mindre end 12 mand samt støtte af ingeniør fra 2D og Sachs. Desuden er der indrettet containere med sovepladser til kørerne i umiddelbar nærhed af paddocken.

Interesserede kørere er velkommen til at kontakte teamchef Jan Kalmar på jan@grc.as eller telefon 31121101.
Vi er ikke de billigste, men de bedst forberedte…

GRC Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Dubai
  • 15/01/10 - Dubai - 24H Series
  •