Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Macaus GP - prerace notes

WTCC 
22/11/09 

Fredagens kvalifikation endte for en stor del af kørernes vedkomne i barrieren, og værst gik det ud over to af kørerne som stod med mesterskabs chancer Yvan Muller og Gabriele Tarquini, deres uheld kom dels på så tidligt et tidspunkt at de slet ikke fik sat nogle tider, men hvad meget værre var, uheldene var så alvorlige at de begge blev kørt på sygehuset til kontrol.
 

Både Yvan Muller og Gabriele Tarquini blev dog udskrevet igen med det samme, de udtaler samstemmende at de er raceklar, men selvfølgelig noget ømme i kroppene.
Desværre for deres vedkomne bliver det nu med startplaceringer bagerst i feltet.

James Thompson var også så uheldig at sætte sin Lada racer i barrieren under kvalifikationen, dette skete heldigvis uden alvorlige skader på englænderen selv om også han måtte en tur forbi sygehuste til et 'check up' og han vendte tilbage til pitten på krykker , men desværre er raceren så medtaget at teamet ikke kan nå at få den klar til dagens løb.
James Thompson oplyser at han er konkurrenten Stefano D'Aste meget taknemmelig for at han straks var tilstede, og at han blev hos ham efter uheldet, noget som gjorde ham meget tryk, specielt da han lige efter uheldet havde problemer med synet!

Også Stefano D'Aste kommer til at mangle i dagen løb, da også hans BMW er for skadet til at den man repareres på stedet.

James Thompsons teamkollega Kirill Ladygin kommer heller ikke til start i løene, hans Lada er også så medtaget at det ikke vil være muligt for teamet at reparere den forsvarligt på banen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  • James Thompson
  • Yvan Muller
  • Macau
  • 22/11/09 - Macau - WTCC - FIA VM
  •