Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Der er lagt op til holdkørsel i Macau

WTCC 
20/11/09 

SEAT har 2 kørere der kan vinde verdensmesterskabet i WTCC. De 2 kørere er samtidigt dem der er placeret som nr. 1 og 2 før det går løs i Macau. Samtidigt kan SEAT også vinde konstruktørmesterskabet. Så er det jo at det er meget nemt at komme til at tale om holdkørsel eller som nogen vil kalde det - teamordrer.
 

SEAT har både Gabriele Tarquini og Yvan Muller inde i kampen om kørermesterskabet. Samtidigt vil SEAT også gerne vinde konstruktørmesterskabet. Det giver en masse spekulationer om hvordan kan klares. Allerførst gælder det vil om at få så god en kvalifikation som muligt, og så lægge slagplanen eller rettere taktikken der fra.

I den tidligere portugisiske koloni, kan en portugisisk kører få stor indflydelse på udfaldet. Tiago Monteiro siger blandt andet at det er meget tæt i år, og for spændingens skyld er det rart at det først er i sidste afdeling at det hele bliver afgjort.

Han siger også at det bliver utroligt spændende for især SEAT idet at der er to kørere der er i kamp om titlen. Han erkender dog også at det kan blive en svær dag på søndag. Normalt er Macau banen til fordel for BMW, men SEAT til gengæld har mest at køre for. Og som team er man vel klar til at kæmpe for holdkammeraterne.

Hvor svært bliver det? Et parameter er vejrliget. Da diverse teams ankom til Macau, var det et forrygende regnvejr. Prognoserne siger dog at fra og med igår torsdag og hele weekenden, ja der vil det være tørt. Så holder det, er der ingen der kan give vejret skylden for afgørende hændelser.

Dons

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  • Tiago Monteiro
  • Yvan Muller
  • Macau
  • 22/11/09 - Macau - WTCC - FIA VM
  •