Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Mere rally til Kubica

Rally 
19/11/09 

Renaults nye kører, polakken Robert Kubica får i slutningen af november igen en chance for at køre rally. Her skal han deltage i 'Rallye du Var' hvor han skal køre en Clio Renault Sport R3 Maxi.
 

Det bliver anden gang på kort tid at han får chancen for at køre rally. Sidste gang var for nogle uger siden på Sicilien hvor han udgik efter lidt af en afkørsel. "Jeg er interesseret i alle kategorier af motorsport, og jeg kan især lide rally. Det er en meget krævende og spektakulær kategori og jeg har tænkt på at deltage i et rally i et godt stykke tid, så efter at være kommet til Renault F1 har det givet mig en perfekt chance for at prøve det," siger Robert Kubica.

Kubica vil selvsagt ikke satse hele butikken på de snævre franske veje. Renault ser det som en god mulighed for at vise deres nye kører frem og skabe mere opmærksomhed. "Rally er en serie som har en stor kontakt mellem kørere og tilskuere og jeg er sikker på at Robert vil have mans fans der vil bakke ham op," siger Jean-François Caubet der er direktør for Formel 1-teamet.

'Rallye du Var' køres fra 27. til 29. november.

Benji

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: