Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montagny i muligt comeback

Formel 1 
18/11/09 

Renault vil satse fransk
Franck Montagny er overraskende måske på vej tilbage til Formel 1. Renault er stadig ikke 100% sikre til 2010, men hvis de bliver klar kan en del af deres strategi være at få mindst én fransk kører i teamet for at give det en mere fransk profil. Derfor kan Montagny komme i spil til det andet sæde ved siden af Robert Kubica.
 

Tilbage i 2006 kørte Montagny for de lille Super Aguri team og nu melder han at Renault har forespurgt sig. "Vi har talt om det et godt stykke tid. Vi må se hvordan det ender," siger franskmanden. Ifølge de fleste meldinger var det ellers Renaults ide at sætte Romain Grosjean ind, men han skuffede i sine løb for teamet i den sidste del af 2009.

Montagny har allerede erfaring med Renault-teamet som han var testkører for i 2003 til 2005. Siden har han været testkører for Toyota - et team som jo som bekendt ikke længere findes på grid'en i 2010. Så om det bliver til en kontrakt som Grand Prix kører eller testkører må tiden vise.

I år har han holdt formen ved lige ved at køre for Peugeot - og hentede blandt andet en andenplads i 24 timers Le Mans i sommers.

Benji

Læs mere om:
  • Franck Montagny
  • Renault F1
  •