Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Masser af langdistanceløb på Nürburgring

Langstreckenpokal 
18/11/09 

'Langstrecken' mesterskabet på Nürburgring fortsætter igen i 2010, hvor der skal køres 10 afdelinger - alle sammen på den lange og berømte/berygtede Nordsløjfe.
Derudover skal der også køres et enkelt 24-timer løb på banen, så både som tilskuer og kører er der rig lejlighed for at opleve spændingen på den meget udfordrende bane i Eifelbjergene.
 

VLN Langstrecken mesterskab 2010:
(Kalenderen er kun foreløbig)
1. afdeling: 27. marts
2. afdeling: 10. april
3. afdeling: 24. april
4. afdeling: 12. juni
5. afdeling: 03. juli
6. afdeling: 17. juli
7. afdeling: 31. juli
8. afdeling: 25. september
9. afdeling: 16. oktober
10. afdeling: 30. oktober

24-timers løbet på Nürburgring tiltrække hvert år rekord stort antal deltagere, samt trækker dobbelt så mange tilskuere som til et Formel 1 løb - men modsat Formel 1, kan man ved 24-timers løbet komme helt tæt på de deltagende teams og kørere.
Løbet køres i weekenden den 13. - 16. maj 2010.

Både til Langstrecken mesterskabet samt 24-timers løbet plejer der at være danske deltagelse, og det første danske team har da også allerede meldt sig til såvel Langstrecken mesterskabet samt 24-timers løbet - det er ikke overraskende GRC Racing med teamchef Jan Kalmar i spidsen.

Se hele den foreløbige 2010 kalender her.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •