Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Punktering afgjorde mesterskabet

DM Rally 
18/11/09 

I weekenden blev Danmarksmesterskabet i rally afgjort i området omkring Stege på Møn.
Martin Johansen og Henrik Vestergaard kom godt fra start på dagens første hurtige prøver med en 3’er generelt på første prøve og kun 3 sekunder op til Tim Svanholt efter prøve 3. Det så ganske lovende ud og med eftermiddagens mere krævende prøver, var forhåbningerne for en sejr stadig gode.
 

Prøve 4 blev dog skæbnesvanger for Martin Johansen og Henrik Vestergaard, da de allerede i første sving punkterede. De valgte at fortsætte, da tidstabet ved et hjulskifte på prøven ville være fatalt. Efter to omgange var de dog nede og køre på fælgen og tidstabet viste sig også her, at være alt for stort til at kunne trække en sejr hjem og en sejr var det eneste der umiddelbart ville kunne sikre Martin og Henrik mesterskabet.

Martin Johansen udtaler:
“Efter punkteringen på prøve 4 var jeg meget skuffet og havde ingen motivation for at fortsætte, da danmarksmesterskabet var det eneste der stod på ønskesedlen og jeg valgte derfor at trække mig helt fra løbet. Tim Svanholt og Per Henriksen ønskes et stort tillykke med sejren. Tak for en god herredyst gennem sæsonen 2009”.

For Anders Lysen og John Madsen viste DM5 sig også at byde på uheld. Efter en lang dag med gode tider, stod motoren af i den lille Swift på sidste prøve og Anders og John måtte tage til takke med en max tid på sidste prøve.

Kenneth Madsen og Carina Møller kom til Møn for at køre et godt rally. Deres mesterskab var sikret allerede ved DM4, så de kunne koncentrere sig om at gøre en god fi gur ved DM5 og igen beviste de, at mesterskabet var landet hos det rigtige mandskab, da de også ved DM5 vandt deres klasse.

Suzuki Motorsport DK


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Carina V. Møller
  • Kenneth Madsen
  • Martin Johansen
  • 14/11/09 - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: