Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Et amerikansk Grand Prix lurer

Formel 1 
15/11/09 

FIA har ikke opgivet at få et Grand Prix på Formel 1 kalenderen igen. Meget tyder dog på at det ikke bliver den berømte Indianapolis Speedway som for fornøjelsen af at huse Formel 1 feltet igen. FIAs senatspræsident Nick Craw mener at det snarere bliver en bybane. Flere arrangører er interesserede.
 

Et eller andet sted mangler USA på Formel 1 kalenderen. Det største problem er at Formel 1 aldrig helt rigtigt har slået igennem i USA, i hvert fald ikke i nyere tid. Men der er dog stadig en vis interesse i at få Formel 1 tilbage igen til USA. Udover de resterende bilfabrikker, så er der angiveligt flere steder man godt kunne tænke sig at arrangere Formel 1 Grand Prixer.

Eneste bane i USA der har den nødvendige licens til at arrangere Formel 1 Grand Prixer, er Indianapolis Speedway. Men sidste FIA/FOM forhandlede med Tony George og Indianapolis Speedway, var man langt fra enige om betingelserne. Men nu er der andre interesserede ifølge FIAs senatspræsident, Nick Craw.

"Jeg tror at alle fra tilskuere til sponsorer, bilfabrikker og andre, gerne ser at der bliver afholdt Formel 1 Grand Prixer i USA. Alle savner det. Men kun én bane har den nødvendige licens til at arrangere Grand Prixer. Derimod er der flere byer der sammen med deres respektive partnere, der er interesserede. Det betyder at det formodentlig bliver en midlertidig bybane der skal køres på, såfremt at en aftale kan forhandles og indgås. Mindst 2 byer forhører sig i øjeblikket og det er ikke usandsynligt at en aftale måske snart kan indgås."

Dons

Læs mere om:
  • Indianapolis Motor Speedway
  •