Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Mange asiater i WTCC feltet i Macau

WTCC 
14/11/09 

Årets sidste afdeling i WTCC byder traditionen tro på flere biler i feltet end normalt. Ikke unormalt er der flere lokale kørere samt enkelte japanske kørere, der får chancen for at vise sig frem i Macaus gader. Dog sikkert kun for at promovere sig selv. Flere af dem har en fødselsattest af ældre dato.
 

En af de lokale kørere der har fået mulighed for at deltage i Macaus gader er Lei Kit Meng. Lei Kit Meng der er 42 år ung, får chancen i en BMW 320si som bliver indsat af China Dragon Racing og RPM Racing Team Macau. Samme bil blev sidste år kørt af Melvin Choo fra Singapore.

Lei Kit Meng har i snart mange år kørt i flere forskellige touring car mesterskaber. Blandt andet i det asiasiske mesterskab, det kinesiske ditto og endelig i Macau Touring Car series. Endelig har han også kørt flere gange i Macau i Formel 3.

En anden måske lidt mere kendt kører, er Takayuki Aoki. Han kørte i sidste sæson de tre sidste afdelinger i WTCC for Weichers-Sport. Hans bedste placeringer var 2 fjerdepladser i Independents Trophy på henholdsvis Monza og Okayama banerne. I år stiller han igen op for Weichers-Sport hvor han bliver holdkammerat med Stefano D'Aste.

Dons

Læs mere om:
  • Macau
  • 22/11/09 - Macau - WTCC - FIA VM
  •