Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

David Coulthard til DTM?

DTM 
14/11/09 

DTMIfølge forlydender i den tyske presse, kan David Coulthard stå foran et comeback til professional motorsport. Dermed er muligheden åben for David Coulthard for at modbevise påstanden om at kommer man fra en formel racer, så kan man ikke køre i DTM med succes. Andre har prøvet uden den store succes.
 

Efter sigende skulle David Coulthard have udtrykt interesse for at deltage i det tyske DTM mesterskab, efter at have været gæst ved årets sidste DTM løb på Hockenheimring. Han udtaler blandt andet:

"Bilerne er svære at køre, men de er virkelig gode og ser rigtig godt ud."


David Coulthard
(Foto: Gepa Pictures)

Coulthard indrømmer da også at han savner motorsporten og han netop nu overvejer at vende tilbage i den ene eller anden form.

"Jeg valgte at tage et sabatår for at se om jeg ville savne motorsporten og om der ville være nogle muligheder uden for F1"

David Coulthard der efterhånden er gået hen og blevet 38 år, kørte hans sidste Formel 1 Grand Prix i 2008.

MiRo

Læs mere om:
  • David Coulthard
  •      ASETEK SIMSPORTS