Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Nye holdkammerater til Kristian Poulsen

WTCC 
16/11/09 

Kristian Poulsen får ikke mindre end 3 nye holdkammerater når årets sidste WTCC afdeling køres i den kommende weeken i Macau. Udover teamejer Franz Engstler og Kristian Poulsen, kommer der til denne afdeling 3 lokale kørere med i teamet. Og en af dem har sejret tidligere i Macau.
 

For os danskere er Kristian Poulsens nye holdkammerater til årets sidste afdeling i WTCC serien i Macau totalt ukendte. Denne ene kørte dog for teamet i den seneste afdeling på Okayama banen i Japan. Det drejer sig om Henry Ho. I Asien er han et af de store kendte navne idet han ikke mindre end 3 gange har vundet Macau Touring Car Championship. På Okayama banen blev han scorede han ét point i første heat.


Kristian Poulsen får 3 nye holdkammerater til sæsonfinalen
(Foto: FIA WTCC)

De andre to er mere eller mindre ukendte for os vesteuropæere. For dem begge gælder det at det er første gang i de skal køre i Macau i WTCC regi. Liu Lic Ka har i mange sæsoner kørt i Macau Touring Car Championship, mens Joseph Rosa Merszei mest har kørt i forskellige formel serier.


Teamejer- og chef Franz Engstler har påtaget sig en stor opgave
(Foto: FIA WTCC)

Det bliver lidt af en opgave for Liqui Moly Team Engstler at skulle servicere hele 5 biler. Størst fokus må der selvfølgelig være på Franz Engstler der kæmper for at slutte på en samlet podieplads i Independents' Trophy mesterskabet. Kristian Poulsen kan ikke rigtig nå noget, men kan hjælpe chefen med at komme på podiet i det samlede regnskab.

Dons

Læs mere om:
  • Franz Engstler
  • Kristian Poulsen
  • Liqui Moly Team Engstler
  • Macau
  • 22/11/09 - Macau - WTCC - FIA VM
  •