Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Møn kalder til DM - Ib Kragh er klar

DM Rally 
13/11/09 

Med skiftet fra Renault til FIAT, og fra 2- til 4WD, har der, helt som forventet, været en del ændringer og justeringer for at få bilen til at passe til Ibs kørestil, og da det viste sig at gearingen var for lav, var det tid til at tage fat for alvor.
Sidste afd. i DM serien står lige for døren, og prøverne på Møn har altid passet Ib godt.
 

Sidst parret kørte der, vandt de DM, så selvom der også er nye prøver med på ruten i år, føler Ib sig godt rustet, også mentalt, inden løbs start på lørdag.
"Hvis en hel masse forskellige ting går i eet, har vi mulighed for at få en 3. plads, men det bliver mere end svært. Jeg er vist kommet til at love mine servicefolk at vinde klassen, nu de har bygget en bil som er teknisk i orden, og skulle vi evt. kunne vinde løbet generelt, så tager vi gerne den sejr med også", fortæller Ib med et smil på læben.

"Vi har jo ikke kørt race i et stykke tid, så vi skal måske lige bruge en enkelt prøve på at få farten ind i kroppen, men så skal den også være der", siger han videre.

Med en del tekniske ændringer i transmission og undervogn, skulle alle børnesygdommene gerne være slut, så der kan tegnes et forsigtigt billede på udviklingen til sæson 2010.
"Vi håber på et rigtigt godt motorløb. De fleste DM afgørelse falder først nu her til sidst, så der vil utvivlsom blive kørt stærkt fra alle deltagere", siger Ib, der lover at hvis vejret er godt, kommer Rallysimulatoren med til Møn og kan prøves af publikum og andre interesserede.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • 14/11/09 - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: