Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bruno Senna præsenteret

Formel 1 
11/11/09 

Andenkører bliver fra Rusland eller Venezuela
Campos nye kører, Bruno Senna blev i dag præsenteret i Murcia. Her kan den brasilianske kører berette at han i 2010 ikke modtager nogle penge for sin indsats - men omvendt heller ikke betaler for sit sæde.
 

Derfor afhænger meget af Bruno Sennas egne sponsorer som kan bidrage til han kan få sæsonen 2010 til at løbe rundt. "Jeg modtager ikke nogen løn, men har lov til at have personlige sponsorer. Jeg er her fordi jeg kan stole på Adrian. Jeg talte med alle teams, undtagen Ferrari og næsten alle krævede at jeg lagde fem millioner euro i sponsorpenge," siger Bruno Senna.

Campos ser også gode muligheder i at hente Senna til - ikke mindst på grund af det berømte efternavn som forsvandt så pludseligt fra Formel 1 i 1994.

Derudover begynder der også at komme interesse for hvem der skal have det andet sæde hos Campos. Og her var der længe tale om at det skulle være McLarens erfarne testkører Pedro de la Rosa. Men da økonomien hos Campos er ret presset bliver der ikke mulighed for at tage ham ind. Dermed er der for tiden kun to kandidater i spil - Vitaly Petrov fra Rusland og Pastor Maldonado fra Venezuela. Begge kørere skal dog medbringe sponsorpenge for at få et sæde. Campos har haft problemer med at tiltrække spanske sponsorer, og derfor er Pedro de la Rosa røget langt ned på ønskelisten.

Hvornår Campos stiller op til deres første test er fortsat ikke kendt.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Pastor Maldonado
  • Vitaly Petrov
  • Hispania Racing
  •