Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Euregio Rally 2009

Rally 
12/11/09 

Endelig oprandt weekenden den 7. - 8. november, hvor finalen i Rallyclinic Dutch Open skulle afvikles med byen Hengelo som centrum.
Henrik Munk Hansen samt 2. kørerne Martin Nortier og Laurent Cecillon har i år deltaget i alle afdelinger i Peugeot 106 pånær én enkelt.
 

Status inden finalen var således en 2. plads i formel-2 mesterskabet (2-hjulstrukne biler med suge-motor og uden trykladning). Med en information om at 6 ud af 7 afdelinger blev medregnet så regnskabet åbent ud mellem hele 3 hold inden finalen. Men det skulle sidenhen vise sig, at kun 5 resultater talte. Facit blev således, at Henrik Munk Hansen/Laurent Cecillon måtte se sig henvist til en 3. plads i mesterskabet.


(Foto: Henrik Munk Hansen)

I selve løbet blev de også placeret som nr. 3 i klasse A6 og 43. generelt af de i alt 80 tilmeldte hold. Tilmed kunne de tage hjem med en pokal for bedste udenlandske formel-2 team.

Oven i løbet og det hollandske mesterskab talte Conrad Euregio Rally også som finale i ECA-cup'en. Det lykkedes dog ikke Henrik Munk Hansen og de 4! 2. kørere (Laurent Cecillon, Martin Nortier, Mathias Hansen og Kristin Brekke) at genvinde ECA-cup'en, men måtte se sig henvist til 2. pladsen af Ralf Bonde/Erwin Gottschalk i BMW.

Holdet vil samtidig benytte lejligheden til at gratulere vinderne af de respektive mesterskaber/cup's og en stor tak skal lyde til alle, som har støttet holdet gennem sæsonen.

Henrik Munk Hansen


Læs mere om:
  • Henrik Munk Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: