Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Der er kører-kø hos Lotus F1

Formel 1 
12/11/09 

- en afgørelse sandsynligvis i slutningen af november
Et af de nye teams i Formel 1 i 2010 er Lotus. Det nye team kommer ikke til at mangle kørere. Faktisk er det sådan at adskillige har henvendt sig til teamet med håb om at få et sæde. Det er en skøn blanding af unge og ældre kørere, talentfulde og erfarne som har indtaget deres plads i køen. Og nogen af dem har haft de første samtaler.
 

Det nye malaysiske Formel 1 team med det gamle hæderkronede navn Lotus, kommer ikke til at mangle kørere i den kommende sæson. Køen vokser og man har allerede haft de første samtaler med et par af kørerne.

Blandt andet er den tidligere verdensmester Jacques Villeneuve en af kandidaterne til et sæde. Han har haft de første indledende samtaler med teamet, hvor blandt andet Mike Gascoyne er en af de ledende personer. Men også Christian Klien bliver nævnt som en af de kørere der har været i kontakt med teamet.

Teamets CEO, Riad Asmat, udtaler at man er rimelig benovet over den store interesse. Udover de to førnævnte kørere, kan man i køen også finde de to nu forhenværende Toyota kørere, Jarno Trulli og Kamui Kobayashi. Og især sidstnævnte fremhæver Riad Asmat. Lotus F1 har noteret sig den præstation som Kamui Kobayashi har leveret i de Grand Prixer hvor han har erstattet Timo Glock. Faktisk er Riad Asmat faktisk lidt benovet over at Kamui Kobayashi har nævnt Lotus F1 som emne nummer et efter Toyota.

Lotus F1 har meldt ud at man arbejder på at have den endelige kørersammensætning klar i slutningen af denne måned. Køen hos Lotus F1 kan stadig nå at blive længere.

Dons

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  • Jarno Trulli
  • Kamui Kobayashi
  •