Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Anders Lysen vinder generelt i Mini-Rally

Mini Rally 
10/11/09 

Lørdag den 7. november blev der kørt mini-rally i Slagelse. Anders Lysen havde valgt at deltage efter en succesrig sæson, hvor han havde deltaget i Yokohama Mesterskabet Øst med co-driver John Madsen, og havde samlet vundet deres klasse i denne konkurrence, der samlet bestod af 4 afdelinger.
 


(Foto: Suzuki Motorsport)

Til mini-rallyet i Slagelse havde Anders Lysen også denne gang John Madsen med som co-driver, og de stillede op med den flotte Suzuki Swift 1600 Maxi. Allerede på forhånd vidste Anders og John at konkurrencen i top 10 ville blive hård, da der stillede en del af DM-kørerne stillede til start.
Samtidigt var der kun 6 hastighedsprøver fordelt på 3 forskellige, som løbet skulle afgøres på, og allerede fredag blev det annonceret, at den ene prøve ikke kunne benyttes. De foregående dages regnvejr havde mere ellers mindre ødelagt en grusvej, og derfor kunne denne ikke benyttes. Så var der kun i alt 4 hastighedsprøver tilbage.

Så alle kører vidste at allerede fra første meter var der ikke plads til den mindste fejl, et hvert tidstab ville være umuligt at indhente efterfølgende.

Ved servicepausen lå Anders og John på en delt 1. plads med en noget mere motorkraftig BMW M3 med Johnny Pedersen som chauffør, og kun 1 sekund foran Benny Pedersen i sin lynhurtige Peugoet 106 Evo. Dette resultat var efter at der rent faktisk kun var kørt en hastighedsprøve, idet prøve 2 blev slettet pga. en afkørsel fra en af deltagerne – heldigvis uden personskade.


(Foto: Suzuki Motorsport)

De sidste 2 hastighedsprøver der blev kørt, kørte Anders og John med fuld koncentration og ikke mindst fuld gas, og dagen ender med at Anders Lysen og John Madsen vinder løbet generelt med 6 sekunder til Johnny Pedersen i BMW M3. Et rigtig flot resultat til Suzuki Motorsport.

Næste weekend, den 14. november, stiller Suzuki Motorsport op til DM3, der køres på Møn med rally-centrum på den gamle sukkerfabrik i Stege. Suzuki Motorsport stiller op med alle 3 Swift’er: Martin Johansen/Henrik Vestergaard i Suzuki Swift Super 1600, Anders Lysen/John Madsen i Suzuki Swift 1600 Maxi og danmarksmester Kenneth Madsen/Carina Møller i Suzuki Swift 1600 Sport.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Suzuki Motorsport
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: