Go Kart

Rasmus Martinussen 2 x Jysk/Fynsk mester 2009

Go Kart
10/11/09

Rasmus Martinussen der til daglig kører for det Vojens baserede gokart team, Aquila Kart Racing, blev i september vinder af det Jysk/Fynske Mesterskab i Cadett Junior klassen.

(Foto: Gokartweb.dk / GameRacer.dk)

Efter nogle hårde ugers forberedelser op til den Internationale ROK Finale i South Garda – Italien, hvor den kun 11-årige Rasmus Martinussen stillede op i den mindste Gokart-klasse ”Mini ROK”, havde han bl.a. udført en Cooper-test, hvor han tilbagelagde hele 3.100 meter på 12 minutter.
Dette blev bemærket af Aalborg Atletik Klub, og de opfordrede Rasmus til at træne med dem i vintersæsonen.

(Foto: Lars Matthiesen)

Efter nogle træninger blev Rasmus tilbudt at stille op til det Jysk/Fynske Mesterskab i Cross løb, og skulle repræsentere klubben individuelt og for hold. Rasmus løb i den forgangne weekend sit debut løb og blev samlet en flot 5’er . . . . holdet hentede guld hjem.

Rasmus selv siger:
”Fedt at stille op i noget hvor man ikke er afhængig af mekanik, mekanikere og andre kørere der ikke går af vejen for at presse en af banen, det her er en hård og god måde at komme i god form på. Næste år vil jeg vinde både i karting og løb” - slutter Rasmus med et smil.