Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - Int.

Søren Mosebo kørte sig til en 3. plads

207 Spider Cup
Int. 

09/11/09 

- i årets sidste løb i Peugeot Spider, på Bugatti banen i Frankrig
Indtil flere danskere var taget til Frankrig, for at deltage i det afsluttede mesterskabsløb i den franske serie i Peugeot Spider 207.
Løbet blev kørt på Bugatti (La Mans) banen, som var helt nyt bekendskab for Søren Mosebo.
 

Tidstagningen blev kørt over to afdelinger, og Søren var her 5. og 6. hurtigst.

Der var ingen tvivl om at der ville blive kamp til stregen, det var franskmændenes sidste løb, mange skulle ud og kæmpe om de sidste point til mesterskabet.

I første løb blev der som ventet kørt tæt, og Søren mistede en del placeringer, og kom ind som nummer 7, så fredag aften kom far Thomas og mekaniker Jesper Lund på arbejde for at ændre opsættet på bilen, så Søren kunne klare sig bedre i de tætte kørsler.

Lørdag morgen i andet løb startede Søren på 6. pladsen, men kom i lidt tumult efter starten, og kommer ud af første sving på en 10. plads, men får med gode overhalinger kørt sig op så han slutter på 3. pladsen og dermed snuppede den sidste podieplacering.


(Foto: Peugeot Media)

Allan Olsen kom i mål på en 10. plads, og Thomas Mueller på 13. pladsen.

Familien Mosebo


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Søren Mosebo
  • Thomas Mueller
  • Bugatti
  •