Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series GT2S

Scott Sharp forlader vinderteam

ALMS
GT2S 

09/11/09 

En af kørerne i Team Highcroft Racings vinderbil i LMP1 klassen i American Le Mans Series, Scott Sharp, har besluttet at forlade teamet. Ikke fordi han er træt af samarbejdet, tværtimod, men egne interesser trækker ham i en anden retning.
 


Scott Sharp som nu danner eget team.
(Foto: Patron Highcroft Racing)
Scott Sharp har besluttet at forlade Team Highcroft Racing. En beslutning der gør ondt på ham, for han ville hellere end gerne være med til at forsvare titlen i 2010, men egne interesser har gjort at han har været nødt til at tage denne beslutning.

Med egne interesser menes at han er ved at starte sit eget team. Teamet skal dog ikke køre som konkurrent til Team Highcroft Racing i LMP1 klassen, men derimod køre i GT2 klassen. Egentligt havde rygterne talt om at han skulle deltage i GT2 klassen med Duncan Daytons team i LMP1 klassen, men dette viste sig ikke at passe. Fakta er at han starter sit eget team sammen med Ed Brown som har kørt i Challenge klassen i år.

Extreme Speed Motorsports som er teamets navn, vil opbygge deres egen Ferrari 430 fra bunden og deltage i GT2 klassen. Scott Sharp har endda fået lovning på at Patron som også er hovedsponsor for Team Highcroft Racing, også vil støtte hans team i 2010. Den væsentlige grund til at han har valgt at forlade Team Highcroft Racing er, at arbejdet med hans eget team, er mere krævende end først antaget.


Bilen som Scott Sharp forlader til fordel for en GT2 klasse bil
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det har hele tiden været min mening at jeg ville være med til at forsvare titlen for Team Highcroft Racing, men efter at jeg startede med arbejdet med at etablere Extreme Speed Motorsports, har jeg fundet ud af hvor krævende det er. Jeg ønsker at gøre tingene 100 %. Det ville ikke være fair for dem hvis jeg ikke kunne være fuldt koncentreret om dette."

"Det ville heller ikke være fair hvis jeg ikke kunne være med mit eget team 100 % gennem hele opstartsfasen. Jeg vil virkelig komme til at savne alle gutterne hos Highcroft, men chancen for at etablere mig eget team mens jeg endnu er aktiv, vil aldrig blive større. Den chance vil jeg ikke lade gå fra mig."

Dons

Læs mere om:
  • Scott Sharp
  • Highcroft Racing
  •