Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Jamara - kvalifikation

SuperLeague 
08/11/09 

Sebastien Bourdais starter i pole
Kasper Andersen starter 11'er

Lørdag klokken 14:30 gik det løs igen, da gruppe A med FC Midtjylland afviklede deres 15 minutterds kvalifikation.
Første bil på banen var Atletico Madrid, der med hjemmebane havde håbet på et godt resultat, men igen var de langt fra de andre teams. Corinthians og Lyon var også tidligt på banen, og satte nogle gode tider.
Med 9 minutter igen trillede FC Midtjylland-raceren ud af pitten.
 

Inden længe havde Kasper Andersen sat den tredjebedste tid, 4/10 sekund langsommere end Corinthians. Andersen forbedrede endda tiden en smule, og da der manglede 3 minutter af kvalifikationen, lå ulveteamet stadig treer. De sidste tre minutter blev dog dyre, da intet mindre end tre teams sneg sig foran Andersen og FCM Racing.

Det var da også en ærgerlig, men fortrøstningsfuld Kasper Andersen, der evaluerede efter kvalifikationen

- Vi manglede lidt fart i dag. Der var ikke nogle mekaniske problemer, og jeg får egentlig også kørt nogle gode omgange. Men vores setup var ikke det helt rigtige, fortæller Andersen og fortsætter.
- Vi kunne jo også se, at Porto og Liverpool som vi deler team med, også kæmpede med farten. I det mindste var jeg hurtigere end dem begge. Nu skal teamet på arbejde, og forhåbentlig har vi fundet det rigtige setup, når det går løs imorgen.

Sjettepladsen i gruppen betyder en startposition som nummer 11 i søndagens Race 1. I pole position starter Sevilla som i finalen slog Anderlecht. Olympiacos og Corinthians starter i andet geled.

FC Midtjylland
Allan Spangsberg


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Jarama
  • 08/11/09 - Jarama - SuperLeague
  •